cheap replica soccer jerseys cheap hockey jersey cheap nfl jersey cheap nfl jerseys free shipping cheap packers jersey wholesale nfl jerseys authentic jerseys cheap authentic nfl jerseys cheap authentic jerseys for cheap cheap custom football jerseys

bg-values

Wie zijn we ?

“Bike Square” biedt een ultrapersoonlijke ervaring op een schitterende plaats, rond een aankoop die u al lang in gedachten had…

Hij identificeert uw behoeften, bespreekt de modellen die bij u passen, geeft u de mogelijkheid om ze uit te testen, trekt de nodige tijd uit om over accessoires te praten die uw uitstraling en veiligheid ten goede komen en legt de nadruk op de naverkoopervaring (levering van uw fiets… met de fiets, verzekering, bijstand, herstelling bij u thuis of op het werk, enz.). Dat is zijn missie.

Het concept is even doeltreffend als eenvoudig: we maken (in de meeste gevallen) een afspraak en stellen onze showroom volledig ter beschikking, zolang u nodig hebt. Dat geldt ook voor de specialist die u adviseert.

“Ik wil een fiets kopen om vaak te gebruiken, vooral voor stadsritten die bijna onmogelijk geworden zijn met de auto maar ook voor tal van andere toepassingen. Hij moet kwalitatief en mooi zijn. Maar waar kan ik terecht voor degelijk advies en een vakkundige begeleiding?”
Speciaal voor u hebben we Bike Square gecreëerd!

“LET’S TALK ABOUT URBAN MOBILITY”, IN ALLE RUST EN TEGEN PRIJZEN DIE PERFECT ZIJN AFGESTEMD OP DE MARKT.

showroom & kids corner

Met of zonder afspraak, we zorgen steeds voor een hartelijke ontvangst. En terwijl wij uw behoeften bespreken en de tentoongestelde modellen ontdekken, kunnen uw kinderen genieten van de ‘kids corner’ die we speciaal voor hen hebben ingericht.

Testen

Om de juiste keuze te kunnen maken, is het cruciaal dat u de modellen kunt proberen die het best aanleunen bij uw fietsersprofiel. De “Clos du Parnasse” is een voetgangerszone … u kunt dus zeer veilig een grote proefrit maken.